Нередовни трансфери,админа да прецени?
#1 FC United 13.05.2013 12:15
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

След добрата работа на админа при която заклучи отбора на Арсенал (Орлите)част от играчите които админа върна,вкючително и такива преди два сезона,някой от въпросните играчи бяха закупени от The Saits същите и дори и на по ниски цени.Примерно играча Рамирес който бе закупен от Арсенал за 2 милиона сега вече е в отбора на The Saits само че с 600к по-малко.Също така държа да отбележа че този играч докато беше в Арсенал,Ангел собтвеника на отбора му сложи една специална тренировка която не бе изчистена от админа и леврото и нивата също не бяха върнати на играча който ги е дал.Колегата от The Saits,който няколко дена писа за тези трансфери защо не съобщи за тази нередност?Нали беше на мнение че всичко трябва да е честно.Ами Супер Таланта който купи за 490к със една специална тренировка и той ли е редовен.Ами четеримата играчи от Черно Море дето купи при положение че други даваха двойно повече.Ами Неймар който бившия мениджър на Ливърпул взима за 1,9м и после го продава за 900к също ли е редовен?И от кога господин админ Супер Талант със шест специални тренировки и развиван няколко сезона струва 800к?Е искаше да докладваме трансфери,ами ето ви девет на брой,да видим дали правилата се еднакви за всички и също няма да е зле да върнете нивата,леврото на Арсенал,който вероятно се отказал от играта ,точно порада тази причина,също така играча П Малдини който бе закупен преди два сезона и сега е върнат незнайно защо.Познавам собственика на Арсенал Ангел,живеем в един град и постоянно подържаме връзка,знам с какъв ентусиазъм и кеф играеше играта,а сега даже не си тренира играчите.Искам специално да обърнете внимание на следните неща:

1.Играчите които са в момента в The Saits закупени от ЦСКА.Рамирес и Т Силва,ако може да ги върнете на Арсенал,защото те са закупени на по високи цени от него,а не на промоционални както винаги от приятеля на справедливоста The Saits .
2.П Малдини,два сезона си игра в Арсенал,а вие го върнахте в Пир Орли.За него до колкото знам бяха дадени и доста вип кодове.
3.Супер таланта Oscar от The Saits със една специална тренировка,закупен за 490к от същия ЦСКА.
4.Играчите закупени от The Saits от Черно море на брадски цени,да се обърне внимание че и двата отбора са от Варна.
5.Закупен СТ от отбора Таралеж в Гащите за 800к със шест специални тренировки.
6.Играча А Прирло закупен от друг варненски отбор Селт при положение че аз му давах 3м за него и вратаря Пламен който в момента е в red scorpion (познайте пак от Варна)а той ги даде на градските си отбори.
7.Ако мерите с еднакъв аршин ще върнете играчите от ЦСКА в Арсенал и П Малдини който два сезона бе при него а вие го върнахте.И не на последно място ще спомена че отбора му бе заключен повече от седмица и той вероятно загуби титлата,но оправете другите неща,това може да се поправи.

П.С.Отборите на Celt red scorpion да не се чустват въвлечени със Светците,просто отбелязвам че са от Варна,както Тишо отбелязваше че ние сме от Благоевград.

#2 Removed user 13.05.2013 13:15
Red lasers
1030 Posts

ЕМО - ти си Чао .... и да пишеш глупости и да не пишеш ..

Забрави твойте трансфери на ДЮШ-ове към ШОУ-то за по 600-700к само да отбележиш ;) и това че и него лекинко източихте .....

Иначе си добър хроникьор .... само дето , неможе всички играчи да са за тебе , на тебе както знаем трябва ОРЛИТЕ да ти ги купи 1во нали .... ?

#3 FC United 13.05.2013 13:20
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>ЕМО - ти си Чао .... и да пишеш глупости и да не пишеш ..</blockquote>

Бъди по конкретен,и на кое казваш глупости?

Дай един нередовен мой трансфер,аз ти посочий 10 твои.

#4 Removed user 13.05.2013 13:23
Red lasers
1030 Posts

Ми ЧАО си ... играчите ти ще остареят и си ЧАОООООО ... други ще дойдат - приеми го .....

Айде стига рева , че Дани и той чака някоя ТИТЛИЧКА - неможе само ти да лапаш на готово ....

То е лесно ОРЛИТЕ да ти ги купува и подготвя нали ... сега като падна при нас обикновените и нещо ти е трудничко ли сам да си купуваш играчите ?

#5 FC United 13.05.2013 13:25
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Да така е,но аз за разлика от твоя гуру Ралица няма да се откажа и ще отдам на момчетата заслужения кеф да ме бият.Но дай да говорим за твоите трансфери и незабравяй ти започна всичко.

#6 Removed user 13.05.2013 13:30
Red lasers
1030 Posts

Самия фаткт , че пускаш тема в която призоваваш АДМИНА да въщал играчи не на теб , ами на АРСЕНАЛ - демек на чужд отбор мисля красноречиво говори - че сте пълна мафия там .....

Самата ти тема е доказателство - жалко че не може се усетиш ... нещо мнго ЯНЕ ЯНЕВ го даваш .... ама .....

Ако може да върнете играчите на моя приятел ОРЛИТЕ - пфффф :D айде моля ти се .... с тия партийни отношения до тука а ?

Дай всеки сам за себе си както трябва а ? ... а не аз и ОРЛИТЕ срещу другите - искаш ли ?

Пак се изложи само дати кажа ;)

Аз мамя с ЦСКА , със таралежа , със Ливърпул на ЙОЦОВ дет се отказа , с КЕЛТ , със ред скорпион с който дори нямам трансфери :D
:D

Тука май има световна конспирация срещу тебе ???

#7 FC United 13.05.2013 13:34
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Спирам със спора ти искаш да спамим темата и да отклоним вниманието от теб,оставам админа да действа ако за него всички сме еднакви,ако имаш нещо да кажеш за моя отбор давай,но с факти,както аз дадох за твоя и в друга тема,тази е за тебе.

#8 Removed user 13.05.2013 13:38
Red lasers
1030 Posts

Ясно ми е , че имаше планове ОРЛИТЕ да ти купува играчите и дати ги дава на готово , да си прехвърли кредита от ПИРИНСКИ ОРЛИ и че ги осуетихме и че медъ спря да капе на готов .....

Ама не се излагай така елемнтарно да действаш .... че ти личи от 100км намерението ;)

Освен всичко като цени да е ОК по трансферите - трябва и всичко по отборите да е ОК ... а ваще миришат отдалече .... чак АДМИНА ви е надушил само щи кажа ;)

Айде .....

Послепис : Хейтърс дай Янгър :*

Пусни тема и срещу БЛУ СТАРС от моята група - купува таланти по 500-550к и ги продава на 20г разивани за по 365к .....

#9 FC Socceroos 2010 13.05.2013 14:35
FC Socceroos 2010
1115 Posts
Since 25.01.2010

Вие двамата няматели със какво да занимавата във релния живот. (rofl) (rofl)

#10 Removed user 13.05.2013 19:16
Lomon limes
294 Posts

Еи саинтс (rofl) смешен тип защо пишеш ? Не закупи ли играчите на черно море на мн по ниски цени ? аз и още няколко колеги давахме по над 1 м ти ги взе на 700 к какво ми пишеш нз само аи траи си там и не спами !!!!